گروه مهندسی متین

حسابداری ، طراحی وب سایت ، گرافیک ، و اموزش نرم افزار

گروه مهندسی متین

حسابداری ، طراحی وب سایت ، گرافیک ، و اموزش نرم افزار

گروه مهندسی متین

حسابداری : اموزش کار با انواع نرم افزار ها
طراحی وب سایت و مشاوره خرید هاست و دامین
گرافیک : طراحی و چاپ انواع کارت ویزیت ، لوگو و ...
آموزش کار با نرم افزار فتوشاپ
تعویض و ارتقاع سیستم

بایگانی

مشاوره در خرید هاست و دامین

شنبه, ۱۷ آذر ۱۳۹۷، ۰۴:۳۰ ب.ظ

هاست و دامنه اساس تشکیل دهنده وب محسوب می‌شوند و شما با خرید هاست و دامنه مناسب می‌توانید به بهترین شکل ممکن وب سایت خود را راه اندازی کنید.


خرید گیفت کارت

هاست و دامنه اساس تشکیل دهنده وب محسوب می شوند و شما با خرید هاست و دامنه مناسب می‌توانید به بهترین شکل ممکن وب سایت خود را راه اندازی کنید، تمام وب سایت‌هایی که در اینترنت مشاهده می‌کنید در حال استفاده از یک هاست و دامنه جهت ارائه خدمات به بازدیدکنندگان خود هستند، بنابراین هاست و دامنه یک جزء جدا ناپذیر از وب محسوب می‌شوند و در این مقاله آموزشی در ابتدا شما را با مفهوم هاست و دامنه آشنا می‌کنیم و سپس اطلاعات بسیار کاملی را در اختیار شما قرار می دهیم تا پس از مطالعه این مقاله قادر باشید بهترین هاست و دامنه را برای وب سایت خود خریداری کنید.

هاست چیست ؟

هاست یا web hosting به معنای میزبان وب است، هاست در واقع قسمتی از یک کامپیوتر همیشه روشن به نام سرور است و وظیفه هاست نگهداری از اطلاعات و نرم افزار وب سایت شما به صورت 24 ساعته است، در واقع تمام وب سایت‌های اینترنتی توسط نرم افزار ها یا سیستم مدیریت محتواهای مختلفی راه‌اندازی و همواره آپدیت می شوند، مدیران سایت‌ها با خرید هاست این امکان را دارند که نرم افزار یا سیستم مدیریت محتوای وب سایت خود را بر روی هاست قرار دهند و به دلیل این که هاست یک کامپیوتر همیشه روشن و متصل به اینترنت است، هنگامی که مدیران سایت ها، نرم افزار راه‌اندازی وب سایت خود را بر روی هاست قرار می‌دهند همواره نسخه نمایشی وب سایت آن ها در سرتاسر جهان توسط اینترنت قابل مشاهده است و کاربران با تایپ کردن آدرس وب سایت در اینترنت قادر هستند هر وب سایتی را که بر روی هاست قرار گرفته است را به صورت 24 ساعته مرور کنند.

دامنه چیست ؟

دامنه یا domain به معنای آدرس وب سایت در اینترنت است، دامنه در واقع یکی از اصلی ترین ملزومات راه اندازی وب سایت است، به عنوان مثال تصور کنید که تصمیم گرفته‌اید در شهر محل زندگی خود، یک فروشگاه در یکی از پاساژهای پر تردد شهر خود راه اندازی کنید، پس از راه اندازی مغازه یا همان فروشگاه، برای دعوت از دوستان و مشتریان جهت مراجعه به فروشگاه باید آدرس فروشگاه خود را در دنیای واقعی در اختیار مشتریان خود قرار دهید، تا مشتریان شما با دنبال کردن آدرس فروشگاه شما قادر باشند به فروشگاه مراجعه نموده و نسبت به خرید و استفاده از محصولات و خدمات شما استفاده کنند. در دنیای مجازی یا همان اینترنت هم، وب سایت شما باید همواره یک آدرس داشته باشد تا کاربران اینترنت قادر باشند توسط وارد کردن آدرس وب سایت شما در مرورگر در هر لحظه از شبانه روز به وب سایت شما دسترسی داشته باشند، به آدرس قرار گرفته شده پس www. آدرس سایت یا همان دامنه می‌گویند، دامنه ها نیز انواع مختلفی دارند مانند .ir و یا .com، قبل از خرید و انتخاب دامنه حتما در اینترنت درمورد ویژگی‌های یک دامین مناسب تحقیق کنید.

آشنایی با اصطلاحات مهم هاست و میزبانی وب

Disk Space یا فضای هاست: به معنای میزان حجم یا فضایی است که در سرویس‌های هاست، در اختیار کاربر قرار می گیرد تا کاربر قادر باشد، اطلاعات وب سایت خود را بر روی آن آپلود نماید.

Bandwidth یا ترافیک هاست: به معنای میزان تراکنش اطلاعات بین کامپیوتر بازدیدکننده از سایت و هاست وب سایت است.

دامین هاست: ادان دامین در سرویس‌های هاست این امکان را برای کاربر فراهم می کند که بدون نیاز به خرید هاست جدید، کاربر قادر باشد سایر دامنه‌های خود را نیز در هاست add یا اضافه کند و توسط یک هاست چندین وب سایت راه اندازی کند.

Aliases یا پارک دامین در هاست: پارک دامین نام قابلیتی در هاست است که به کاربر این اجازه می‌دهد که سایر دامنه‌های مشابه وب سایت خود را بر روی هاست پارک نماید، تا بازدیدکنندگان پس از وارد نمودن آن نام دامنه در مرورگر، به وب سایت شما هدایت شوند.

میزان پایداری هاست: به معنای میزان در دسترس بودن هاست در طول سال است، و آپ تایم هاست شرکت‌های هاستینگ با درصد های خاصی مانند 98% و 99% اندازه گیری می شود.

پلتفرم هاست: به معنای رابط گرافیکی هاست است که در اختیار کاربر قرار می گیرد، تا کاربر توسط این ابزار های گرافیکی قادر باشد بدون نیاز به تایپ دستورات سیستم عامل، نسبت به راه اندازی وب سایت خود بر روی هاست اقدام کند.

Database یا نوع پایگاه داده هاست: به معنای بانک اطلاعاتی ارائه شده بر روی هاست است، که در سرویس‌های هاست لینوکس نوع آن  است و در سرویس‌های هاست ویندوز نوع آن( s q l server  )است.

 name server هاست: رکوردی است که نام دامنه مشترک را به سرور شرکت‌های هاستینگ ارسال می کند و مقادیر( d n s ) هر شرکت هاستینگ پس از خرید هاست برای مشترک ارسال می شود. 

IP یا آدرس آی پی هاست و سرور: عددی است که از 4 قسمت تشکیل شده، مانند: 88.98.56.73 و به یک سرور روشن اینترنتی اشاره می‌کند، در واقع هر هاست نیز یک IP یا مشخصه در اینترنت دارد.

 زیر دامنه در هاست: مشتقی از دامنه اصلی است که توسط یک نقطه از دامنه اصلی جدا می شود، مانند( m iz b an fa. net) و کاربر می‌تواند در ساب دامین یا همان زیر دامنه، یک وب سایت متفاوت از سایت اصلی راه اندازی کند.

Web server: نرم افزاری است که بر روی سرور های ارائه دهنده خدمات هاست، نصب می‌شود و وظیفه آن تبدیل کدهای برنامه نویسی شده وب سایت ها به نسخه گرافیکی یا نمایشی به بازدیدکنندگان از وب سایت است.

FTP: مخفف file transfer protocol است و یکی از پروتکل‌های انتقال دهنده اطلاعات از طریق اینترنت است که امکان انتقال سریع فایل ها را از کامپیوترهای شخصی به هاست، و یا برعکس را فراهم می کند.

(D atac enter) یا دیتاسنتر: کارخانه های بسیار پهناوری هستند که کامپیوترهای سرور به صورت ردیف ردیف در آن ها قرار داده شده است، داخل دیتاسنتر کامپیوترهای سرور تحت شرایط خاصی نگهداری می شوند و توسط شبکه های قدرتمند دیتاسنترها، کامپیوترهای سرور به صورت 24 ساعته به شبکه جهانی اینترنت متصل می شوند.

اگر اهل خواندن مقاله نیستید از شما دعوت می‌کنیم که ویدیو آموزشی زیر را به صورت کامل مشاهده بفرمایید، داخل ویدیو آموزشی زیر اصول انتخاب هاست مناسب به صورت کامل توضیح داده شده است، به شما توصیه می‌کنیم که به هیچ عنوان مشاهده ویدیو آموزشی زیر را از دست ندهید:

۱۰ نکته مهم جهت انتخاب هاست مناسب و مطمئن:

۱. بر اساس پیش‌بینی نیازهای وب سایت خود، نوع هاست را تعیین کنید

بدون شناسایی نیازهای وب سایت خود، هیچ‌گاه قادر نیستید یک هاست خوب برای خودتان خریداری کنید، بنابراین قبل از خرید هاست باید در ابتدا موضوع فعالیت وب سایت خود را مشخص نمایید، سپس  نوع سیستم مدیریت محتوای وب سایت خود را مشخص کنید، در حال حاضر سیستم مدیریت محتواهای متفاوتی مثل جوملا، وردپرس، اپن کارت، پرستاشاپ، دروپال بیشترین میزان استفاده را در اینترنت دارند، در مرحله بعد اگر قرار است از قالب های حرفه ای آماده در اینترنت استفاده کنید در ابتدا  ورژن (PH P )سازگار با این قالب ها را مشخص کنید و سپس یک هاست سازگار با ورژن PHP قالب خود خریداری کنید، اگر نرم افزارهای وب سایت شما به پیش‌نیاز ها و توابع خاصی از سرور نیاز دارد، بهتر است قبل از خرید هاست، از فعال بودن این توابع بر روی سرور شرکت‌های هاستینگ مطلع شوید، هم اکنون  میزان بازدید تقریبی وب سایت خود را در شروع کار تخمین بزنید و در هنگام خرید هاست متناسب با بازدید روزانه وب سایت خود یک هاست انتخاب نمایید، همچنین تعیین زبان برنامه نویسی وب سایت از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است، اگر وب سایت شما با زبان‌های برنامه نویسی asp.net طراحی شده است شما باید یک هاست ویندوز خریداری کنید اما اگر وب سایت شما با زبان برنامه نویسی php نوشته شده است باید از هاست لینوکس استفاده کنید، اگر تصمیم دارید بعد از خرید هاست از سایت سازهای معروفی مانند وردپرس، جوملا، دروپال، اپن کارت، پرستاشاپ و یا توماتو کارت استفاده کنید به دلیل این که زبان برنامه نویسی این سیستم مدیریت محتوا ها تحت php استباید هاست لینوکس خریداری کنید.

۲. قبل از خرید هاست، از میزان (Upt ime) سرویس ها مطلع شوید

آپ تایم یا پایداری شاخصه تعیین کننده میزان پایداری یا در دسترس بودن هاست طی یک سال است که برای هر شرکت هاستینگ یک درصد خاصی دارد، در حقیقت به دلیل این که هاست یک سرویس آنلاین و درون شبکه‌ای است، مسلما ممکن است طی یکسال قطعی‌های از پیش تعیین نشده‌ای به وجود آید و هر شرکت هاستینگ باتوجه به شناخت نوع سرویس‌های ارائه شده، قادر است یک عدد خاصی را به عنوان تضمین پایداری سرویس‌های خود تعیین کند. اما  توجه داشته باشید که هرچقدر هاست شما آپ تایم یا پایداری بیشتری داشته باشد و تعداد قطعی‌های کمی در طول سال داشته باشد، محبوبیت وب سایت شما از نگاه مخاطبین و موتور های جستجو افزایش می‌یابد، استاندارد جهانی (uptime) در سرویس‌های هاست اشتراکی 99 درصد در طول سال است، شما باید توجه داشته باشید که اگر آپ تایم یک هاست 99 درصد گارانتی شده باشد، در طول سال ممکن است این هاست 3 روز یا 72 ساعت قطعی های احتمالی داشته باشد، همچنین شما باید توجه داشته باشید که قطعی و اختلال در سرویس‌های اینترنتی بدیهی و عادی است، بنابراین آپ تایم 100 درصد در طول سال برای هاست اشتراکی، تنها یک شعار تبلیغاتی است، همانطور که بالاتر گفته شد هاست قسمتی از یک کامپیوتر همیشه روشن است و کامپیوتر نیز از قطعات فیزیکی تشکیل شده است و این کاملا طبیعی است که قطعات این کامپیوتر هاست در طی یکسال دچار خرابی و هنگی‌های لحظه‌ای شوند.

۳. بهتر است هاست شما تعداد ادان دامین بالایی داشته باشد

تقریبا می‌توان گفت که بیش از 90 درصد افرادی که نسبت به خرید هاست و راه اندازی وب سایت اقدام می‌کنند، پس از گذر مدت زمان اندکی تصمیم می‌گیرند به دلایل مختلف توسط یک دامنه جدید، یک وب سایت دیگر نیز راه اندازی کنند، در این مواقع کاربران می‌بایست یک هاست جدید خریداری کنند و این باعث افزایش هزینه‌های راه اندازی وب سایت می شود، اگر شما هم احتمال می‌دهید که در آینده نیاز داشته باشید که یک وب سایت دیگر نیز برای ارائه خدمات متفاوت‌تر به مشتریان خود راه اندازی کنید، بهتر است از همان ابتدا یک هاست خریداری کنید که قابلیت ادان دامین داشته باشد، ادان دامین قابلیتی است که شما می توانید سایر دامنه های جدید خریداری شده را در هاست خود add یا اضافه کنید و بدون نیاز به خرید هاست جدید، چندین وب سایت با محتوای متفاوت را بر روی یک هاست میزبانی کنید، به عنوان مثال اگر تعداد ادان دامین های یک هاست 5 عدد باشد، شما به غیر از سایت اصلی خود، می توانید تا 5 دامنه دیگر به این هاست اضافه کنید و توسط هرکدام از آن ها یک وب سایت جدید راه اندازی کنید.

۴. به قیمت هاست بیشتر توجه کنید

قیمت هاست تا حدودی می‌تواند گویای کیفیت هاست ارائه شده باشد، در واقع هاست نیز مانند هر نوع خدمات یا کالای دیگر که تا به حال تجربه خرید آن را داشته‌اید، امکانات و موارد اولیه متفاوتی دارد که تعیین کننده قیمت هاست است، به عنوان مثال اگر محل دیتاسنتر هاست در کشورهای جهان اول مانند آمریکا و انگلیس باشد مسلما کیفیت و پایداری این سرویس‌ها نیز افزایش می‌یابد و هاست قیمت بالاتری دارد، عوامل بسیار زیادی در تعیین قیمت هاست تاثیر گذاری هستند که در زیر به برخی از آن ها اشاره می‌کنیم:

محل دیتاسنتر هاست

کیفیت سخت افزار سرور

امکانات و تسهیلات ارائه شده بر روی هاست

نرخ ارز در سرویس‌های هاست خارجی

مالیات و ارزش افزوده

نوع کنترل پنل و وب سرور هاست

کیفیت پشتیبانی از سرویس

میزان شهرت شرکت ارائه دهنده و تعداد کارکنان

به طور خلاصه با در نظر گرفتن تمام موارد بالا که در تعیین قیمت نهایی یک هاست تاثیر گذار هستند می توان گفت که اگر یک شرکت هاستینگ در ازای پشتیبانی و تضمین، کیفیت و پایداری هاست ارائه شده از شما مبلغ ماهیانه فقط 5000 تومان یعنی به اندازه قیمت یک کارت شارژ را دریافت کند، قیمت یک هاست خوب و با کیفیت در طول سال بیش از 60 هزارتومان است، بنابراین قبل از خرید هاست به قیمت سرویس‌های ارائه شده بیشتر توجه کنید.

۵. هاست را از شرکت‌هایی تهیه کنید که امکان عودت وجه داشته باشند

قبل از خرید هاست از امکان عودت وجه در سرویس‌های شرکت هاستینگ مطمئن شوید، برخی از سرویس‌ها و یا برخی از شرکت ها سیاست‌های خاصی جهت عودت وجه سرویس خریداری شده دارند، بنابراین اگر تحت هر شرایطی هاست خریداری شده توسط شما دچار مشکل یا ناسازگاری غیر قابل حل باشد و شرکت هاستینگ مربوطه نیز امکان عودت وجه را نداشته باشد، شما به ناچار مجبور هستید که تا مدت بسیار طولانی از سرویس خود استفاده کنید؛ همچنین در هنگام خرید هاست به قوانین و سیاست های کاری تنظیم شده شرکت هاستینگ جهت عودت وجه سرویس‌ها دقت کنید، برخی از شرکت‌های هاستینگ مبلغ سرویس ها را فقط تحت شرایط خاص و با کسر ضرر و زیان های تعیین شده عودت می‌دهند و شما به عنوان مشترک موظف هستید که قبل از خرید سرویس، نسبت به مطالعه قوانین شرکت‌های هاستینگ اقدام کنید.

۶. قبل از خرید هاست نوع کنترل پنل هاست را تعیین کنید

انتخاب کنترل پنل یا رابط گرافیکی هاست، یکی از اصلی‌ترین عوامل انتخاب سرویس‌های هاستینگ محسوب می شود، کنترل پنل یکی از اصلی ترین قسمت‌های هر هاست محسوب می شود و شما در تمام مراحل کار با هاست و انجام تنظیمات اصلی مانند راه‌اندازی و نصب سیستم مدیریت محتوا ها باید این کار را از طریق رابط کاربری هاست انجام دهید، کنترل پنل های مختلفی بر روی هاست ها ارائه می شود برخی از معروف ترین آن ها: سی پنل، دایرکت ادمین و پلسک هستند، اگر شما تازه کار هستید و این برای اولین بار است که تصمیم به خرید هاست و دامنه و راه اندازی وب سایت گرفته اید پس بهتر است یک کنترل پنل آسان و گرافیکی را برای هاست خود انتخاب کنید، سی پنل (cpanel) یکی از محبوب ترین و پرطرفدارترین کنترل پنل‌های مدیریت هاست در جهان محسوب می شود و به دلیل سادگی و فراوان بودن آموزش های فارسی کار با سی پنل در سطح اینترنت شما را قادر می سازد به آسان‌ترین شکل ممکن وب سایت خود را راه اندازی کنید، برای دریافت این سرویس باید در وب سایت شرکت‌های هاستینگ به دنبال سرویس هاست سی پنل یا هاست با کنترل پنل سی پنل باشید.

۷. به دوره های خرید هاست در شرکت‌های هاستینگ توجه کنید

همواره سعی کنید سرویس‌های مهمی مانند هاست را که نقش بسیار مهمی در موفقیت وب سایت شما دارند را در ابتدا در دوره های کوتاه مدتی مانند ماهانه خریداری کنید و در ماه‌های اول از کیفیت و سازگاری هاست ارائه شده با نرم افزار های وب سایت خود مطمئن شوید و سپس نسبت به خرید هاست سالانه اقدام کنید، یکی از اصلی ترین مشکلات سرویس‌های هاستینگ در سطح کشور این است که بیشتر شرکت‌های هاستینگ سرویس‌های خود را تنها به صورت سالانه به مشتریان ارائه می دهند، در اینصورت اگر شما بعد از مدت اندکی استفاده از هاست سالیانه متوجه مشکلات و ناسازگاری های در سرور شرکت‌های هاستینگ شدید، به ناچار می بایست مشکلات را تا یکسال تحمل کنید و سپس نسبت به تغییر هاست خود اقدام کنید، اما نکته مهم این است که اکثر شرکت‌های هاستینگ معتبر که از کیفیت هاست های ارائه شده مطمئن هستند، سرویس‌های خود را حتی در دوره های کوتاه مدتی مانند ماهیانه، سه ماهه، شش ماهه نیز به مشتریان خود ارائه می دهند، چرا که این شرکت‌ها از فرآیند کیفیت و پشتیبانی از سرویس‌های ارائه شده توسط خود اطمینان کامل دارند، بنابراین توصیه ما به شما این است که اگر تصمیم به همکاری با یک شرکت هاستینگ جدید دارید، در ابتدا هاست ماهانه از آن شرکت خریداری کنید و پس از کسب اطمینان از کیفیت سرویس ارائه شده، سرویس خود را به هاست سالانه ارتقاء دهید.


۸. قبل از خرید هاست از بکاپ گیری منظم سرویس ها مطمئن شوید

بکاپ گیری و تهیه نسخه پشتیبان یکی از اصلی‌ترین ارکان میزبانی از وب سایت ها محسوب می شود، شما باید از سرویس دهندگانی هاست خریداری کنید که به صورت منظم از اطلاعات وب سایت شما بکاپ گیری کنند، در واقع هاست یک سرویس درون شبکه‌ای است و اطلاعات موجود بر روی هر هاست بر روی کامپیوترهای سرور نگهداری می شوند، در هر لحظه ممکن است که قطعات این کامپیوتر ها فرسوده شود یا بر اثر فشار بالای بر روی سرور، هارد ها معیوب شوند، همچنین ممکن است به دلیل حملات سایبری تمام اطلاعات بر روی یک سرور حذف گردد و در اینجاست که اگر یک شرکت هاستینگ از سرویس‌های ارائه شده بکاپ گیری انجام نداده باشد تمام زحمات و اطلاعات هاست مشتریان برای همیشه حذف می گردند، اگر چنین مشکلاتی نیز رخ ندهد، گاهی اوقات ممکن است که به دلیل نصب یک افزونه اشتباه یا حذف اشتباه یک فایل توسط مشترک، وب سایت وی با اختلالات جدی و غیر قابل حل مواجه گردد، در این مواقع اگر شرکت هاستینگ از سرویس شما بکاپ گیری انجام داده باشد، می توانید تقاضا کنید که شرکت هاستینگ به عنوان مثال بکاپ هفته اخیر وب سایت شما را بازگردانی کند و با انجام این کار از نابودی تمام زحمات شما جلوگیری می شود، بنابراین قبل از خرید هاست حتما سعی کنید که این خدمات را از شرکت‌هایی دریافت کنید که بکاپ گیری های منظم، هفتگی و ماهانه از سرور های خود دارند.

۹. قبل از خرید هاست از زمان پشتیبانی شرکت ها مطمئن شوید

پشتیبانی نامناسب و ناکارآمد یکی از اصلی ترین دلایل مشتریان برای ترک هاست فعلی و مهاجرت به هاست جدید است، بنابراین شما قبل از خرید هاست باید سیستم پشتیبانی شرکت‌های هاستینگ را مطابق با نیاز های خود ارزیابی کنید، برخی از شرکت‌های هاستینگ پشتیبانی 24 ساعته دارند و برخی دیگر تنها در تایم اداری از مشتریان خود پشتیبانی می کنند، همچنین نحوه پشتیبانی شرکت‌های مختلف با یکدیگر متفاوت است، به عنوان مثال برخی از شرکت ها از طریق تیکت، برخی دیگر از طریق چت آنلاین و ایمیل و برخی دیگر نیز حتی از طریق تماس تلفنی از مشتریان خود پشتیبانی می کنند، نکته مهم آن است که روش استاندارد پشتیبانی از مشتریان شرکت هاستینگ فقط از طریق سیستم تیکتینگ انجام می شود اما اگر شما راه ارتباطی دیگری مد نظر دارید، حتما قبل از خرید هاست از زمان پشتیبانی و نحوه پشتیبانی شرکت ها مطلع شوید، مورد دیگری که باعث نارضایتی برخی از مشتریان هاست و دامین از پشتیبانی شرکت‌های هاستینگ می شود، عدم پشتیبانی از موارد مرتبط با سیستم مدیریت محتوا و یا سایر مشکلات وب سایت است، پشتیبانی هر شرکت هاستینگ دارای سطوح خاصی است، و برخی از شرکت‌های هاستینگ فقط از مشکلات مرتبط با هاست و دامین یا سرور پشتیبانی می کنند و سیاست های خاص خود را در ارائه خدمات دارند، بنابراین شما به عنوان مشترک می‌بایست قبل از خرید هاست، درمورد سطوح و زمان پشتیبانی شرکت هاستینگ مطلع گردید و سپس مطابق با نیازهای خود از شرکتی که قادر است تمام نیاز های شما را برآورده سازد هاست خریداری کنید

۱۰. قبل از خرید هاست، لیست مشتریان شرکت ها را بررسی کنید

قبل از خرید هاست از شرکت‌های هاستینگ حتما توجه داشته باشید که اگر یک شرکت هاستینگ طی دوره فعالیت خود قادر شده باشد که رضایت مشتریان خود را بدست آورد، حتما لیست مشتریان خود را در اختیار متقاضیان جدید سرویس ها قرار می‌دهد، بنابراین قبل از خرید هاست از شرکت‌های هاستینگ، به دنبال صفحه معرفی لیست مشتریان در وب سایت شرکت هاستینگ باشید و لیست مشتریان را به دقت مورد بررسی قرار دهید و وب سایت مشتریان آن شرکت را در اینترنت مشاهده کنید، سپس بهتر است با 5 نفر از مشتریان آن شرکت تماس حاصل کنید و از آن ها بخواهید که تجربیات خود را درمورد همکاری با شرکت هاستینگ مورد نظر برای شما بازگو کنند و از نقاط ضعف و قوت سرویس‌های آن شرکت برای شما بگویند؛ بدون شک اگر یک شرکت هاستینگ توانسته باشد که رضایت بیشتر مشتریان قدیمی خود را جلب کند، حتما برای شما نیز گزینه مناسبی خواهد بود.

معرفی انواع هاست

سرویس‌های هاست ارائه شده توسط شرکت‌های مختلف بسته به نوع کاربری، کانفیگ سرور و امکانات سرویس دارای انواع مختلفی هستند، در ادامه این مقاله آموزشی انواع پرطرفدار هاست های ارائه شده توسط شرکت‌های هاستینگ را به شما معرفی می کنیم:


هاست اشتراکی

هاست اشتراکی یا shared hosting یکی از پرطرفدار ترین خدمات میزبانی وب محسوب می شود، شرکت‌های هاستینگ برای ارائه سرویس‌های هاست اشتراکی، در ابتدا یک سرور اختصاصی تهیه می کنند، و پس از نصب کنترل پنل و سایر ملزومات مورد نیاز، از آن سرور 200 الی 500 هاست اشتراکی استخراج می کنند و هر کدام از این هاست ها را با قیمت مقرون بصرفه در اختیار مشتریان خود قرار می دهند، اگر به تازگی تصمیم گرفته اید که وب سایت خود را راه اندازی کنید، خرید هاست اشتراکی در حال حاضر برای شما بهترین انتخاب است.


هاست نیمه اختصاص

هاست نیمه اختصاصی یا vps hosting در حقیقت نوعی دیگر از سرویس‌های میزبانی وب است که به آن سرور مجازی نیز می گویند، شرکت‌های هاستینگ برای ارائه سرور مجازی، در ابتدا یک سرور اختصاصی تهیه می کنند و پس از نصب مجازی ساز هایی مانند vmware یا kvm از این سرور اختصاصی، چندین سرور مجازی استخراج می کنند و آن را در اختیار مشتریان خود قرار می دهند، هاست نیمه اختصاصی منابع و قدرت بیشتری نسبت به هاست اشتراکی در اختیار دارد و در صورتی که مدت زیادی از راه اندازی وب سایت شما گذشته است و به یک سرویس قدرتمند تر نیاز دارید، استفاده از هاست نیمه اختصاصی برای شما بهترین گزینه است.


هاست تمام اختصاصی

هاست تمام اختصاصی یا dedicated server نوعی دیگر از سرویس‌های هاستینگ محسوب می شود، شرکت‌های هاستینگ برای ارائه این نوع سرویس، یک سرور اختصاصی از دیتاسنتر تهیه می کنند و پس از نصب سیستم عامل و کنترل پنل و کانفیگ سرور مطابق نیاز مشترک، آن سرور را تحت عنوان هاست تمام اختصاصی به صورت کامل در اختیار یک وب سایت قرار می دهند، هاست تمام اختصاصی منابع و قدرت بیشتری نسبت به هاست نیمه اختصاصی در اختیار دارد، در صورتی که مدت زمان نسبتا زیادی است که وب سایت خود را راه اندازی نموده اید و تعداد بازدیدکنندگان وب سایت شما به طرز چشمگیری افزایش داشته است و هاست نیمه اختصاصی و اشتراکی، پاسخگوی نیاز های وب سایت شما نیست، استفاده از هاست تمام اختصاصی به شما توصیه می شود.

هاست ایران

هاست ایران، که یک اصطلاح است که طی سالیان اخیر در کشور متداول شده است، بدین معناست که دیتاسنتر هاست مربوطه در کشور ایران باشد، در واقع به هاستی که سرور آن در دیتاسنتر های کشور ایران قرار دارد، هاست ایران می گویند، استفاده از هاست ایران، فواید و معایب زیادی دارد، از جمله فواید استفاده از هاست ایران می توان: از کاهش خطر تحریم ها و از دست رفتن اطلاعات وب سایت ها، جلوگیری از خروج ارز از کشور، افزایش سرعت لود وب سایت ها برای کاربران ایرانی نام برد. اگر تصمیم دارید برای سازمان یا نهاد دولتی وب سایت راه اندازی کنید و از اطلاعات و منافع ملی در آن وب سایت نگهداری می شود، بهتر است از سرویس‌های هاست ایران که سرورهای آن در داخل کشور نگهداری می شود استفاده کنید.


هاست رایگان

هاست رایگان یکی دیگر از خدمات پرطرفدار هاستینگ محسوب می شود که اغلب افرادی که تصمیم به راه اندازی وب سایت دارند در ابتدای کار به دلیل عدم دانش کافی در این زمینه، از سرویس‌های کم کیفیت هاست رایگان استفاده می کنند، از جمله معایب این سرویس ها: سخت افزار بی کیفیت، پایداری پایین، خطر نابودی اطلاعات، رابط کاربری ضعیف و عدم پشتیبانی می توان نام برد و تنها مزیت استفاده از این سرویس ها، رایگان بودن آن است، درصورتی که به تازگی تصمیم خرید هاست و راه اندازی وب سایت گرفته اید توصیه ما به شما این است که به هیچ عنوان از سرویس‌های هاست رایگان بی نام و نشان استفاده نکنید و در عوض برای کاهش هزینه های راه اندازی وب سایت از سرویس‌های trial و هاست ماهانه شرکت‌های هاستینگ استفاده کنید.


هاست وردپرس

هاست وردپرس یا wordpress هاستینگ یکی دیگر از سرویس‌های پرطرفدار برای وب سایت‌هایی است که از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده می کنند، به دلیل محبوبیت سیستم وردپرس و امکان راه اندازی انواع وب سایت‌های اینترنتی توسط وردپرس، در حال حاضر تعداد زیادی از وب سایت‌های بزرگ و مشهور جهان در حال استفاده از این سیستم مدیریت محتوا هستند، و این باعث شده است که احساس نیاز به یک هاست بهینه برای وردپرس همواره افزایش یابد، شرکت‌های هاستینگ جهت ارائه سرویس‌های هاست وردپرس، از نرم افزار ها و پیشنیازهای خاصی بر روی سرورهای خود استفاده می کنند تا سازگاری کامل با وب سایت های وردپرسی را داشته باشد، و در نتیجه استفاده از هاست وردپرس باعث افزایش سرعت و بهره وری وب سایت های وردپرسی شود، در صورتی که شما نیز تصمیم دارید توسط وردپرس یک وب سایت حرفه ای، پر سرعت و کارآمد راه اندازی کنید، استفاده از سرویس‌های هاست مخصوص وردپرس به شما توصیه می شود.


هاست لینوکس رایگان

شرکت میزبان فا با شعار خرید هاست مطمئن یعنی شروع یک تجارت مطمئن، مدت زیادی است که فعالیت خود را در زمینه ارائه سرویس‌های شگفت انگیز میزبانی وب، با هدف ورود به بازار های جهانی آغاز نموده است، شما از هم اکنون قادر هستید سرویس‌های هاست و دامین میزبان فا را تا 30 روز به صورت رایگان تست کنید، جهت خرید هاست مطمئن لطفا وارد وب سایت(www .mizb anf a.net )شوید و از سرویس‌های شگفت انگیز و تسهیلات ارائه شده بر روی خدمات هاست و دامین میزبان فا استفاده نمایید



مشاوره در خرید هاست و دامین

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۹/۱۷
متین جعفرزاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی